MISIUNE

Asociatia “Chance for Education” a luat fiinta cu misiunea de a oferi copiilor din centrele de plasament sau medii defavorizate un sprijin in dezvoltarea lor personala si nu numai.

In prezent derulam programul proiectul “Wish List” in cadrul caruia mergem si discutam cu copii, le ascultam dorintele si incercam sa indeplinim cat mai multe dintre acestea.

VREI AJUŢI?
Cu ajutorul vostru dorim sa indeplinim cat mai multe dorinte ale copiilor si sa completam cat mai multe liste de dorinte. Ne puteti ajuta in urmatoarele moduri:

Donatii:

Doneaza obiecte

Pe lista de obiecte ar fi urmatoarele: board games, palete de badminton, jucarii.

Doneaza bani

In prezent asociatia “Chance for Education” nu plateste salarii si infrastructura si astfel toti banii primiti prin donatii sunt folositi pentru a indeplini listele de dorinte.

Alte variante:

1 . Fii voluntar – vino alaturi de noi!

2 . Implica-te activ in distribuirea cauzei noastre. Imprastie vorba in cadrul companiei in care lucrezi, atat pentru donatii cat si pentru cumparaturi sau vizite la copii in momentul in care ducem cadourile

 

Fotografii din timpul vizitelor facute copiilor:

Proiectul “Wish List”

Cererile copiilor sunt foarte variate: unii ne cer imbracaminte sau rechzite pentru scoala, altii doresc jucarii, lego, MP3-uri, boxe. Am stabilit ca bugetul mediu pentru dorinta fiecarui copil sa fie in jurul sumei de 40-50 lei, dar aceasta poate creste in functie de nevoile fiecaruia.

Dorim sa ne implicam mai ales in cazul acelora care au nevoi legate de educatie sau dezvoltarea lor personala. De exemplu am cumparat copiilor: kit-uri de frizer-coafor, kimono pentru karate, adidasi pentru cei care practica fotbal de performanta, accesul la cursuri de actorie, etc.

Motivele pentru care consideram aceasta abordare eficienta sunt urmatoarele:

IMPACT

Este o alternativa mai complexa si mai calda in locul vizitelor rare de sarbatori insotite de o plasa cu dulciuri. Astel are loc o schimbare semnificativa in bine in viata copiilor.

DIALOG

Este foarte important pentru un copil sa fie ascultat. Desi poate parea banal sau normal pentru majoritatea dintre noi, un copil se bucura foarte mult cand ii sunt ascultate nevoile si dorintele.

IDEI

Putem fi flexibili si sa intervenim cu idei sau sfaturi in cazul  in care un copil are anumite dorinte sau nevoi legate de educatia sau dezvoltarea lor personala.

Contacteaza-ne!
Pentru orice informatie, idee sau intrebare trimite-ne un mail la contact@chanceforeducation.ro.